Andere diensten

Wateroverlast

Bij wateroverlast kan V&V u van dienst zijn door uw kelder snel en efficiënt leeg te pompen. Bij ernstige wateroverlast geraakt de brandweer misschien niet snel tot bij u, V&V wel. Er zal steeds gekeken worden of er een oplossing bestaat om dit probleem in de toekomst te vermijden. Ook kan een terugslagklep een oplossing zijn indien er sprake is van een riolering die onder druk komt te staan.

Advies

Ga je verbouwen, vergeet je afvoerbuizen niet na te kijken en indien nodig te vervangen! Beter op voorhand met de camera inspecteren dan enkele jaren later je nieuwe vloer te moeten open breken. V&V ontstoppingen geeft advies en raad op maat van jouw woning: hoe het best en meest kostenefficiënt je net van afvoerleidingen aanpakken. Indien je een iets oudere woning koopt, kan het zijn dat je niet juist weet hoe de buizen lopen en in welke staat ze zich bevinden. Door een camerainspectie uit te voeren, kan hiervan een plannetje gemaakt worden zodat je later bij een mogelijke verstopping weet waar te zoeken.

Vocht in kelder

Een bekende oplossing voor vochtige muren is je muren te laten injecteren. Dit kan een goede oplossing zijn als je te maken hebt met grondwater. Vergeet echter niet dat de oorzaak ook kan zijn dat je met een kapotte afvoerleiding te maken hebt. Vooraleer je duizenden euro’s uitgeeft aan injecteren, kan je snel en goedkoop uitsluiten of de vochtige muren te maken hebben met breuken in de afvoerleidingen door een camerainspectie of rookdetectie te laten uitvoeren door v&v ontstoppingen.

Lekdetectie afvoerleidingen

Indien er een vermoeden is van een lek, barst of breuk in de afvoerleiding, kan v&v ontstoppingen dit lek detecteren door een camerainspectie of rookdetectie uit te voeren. Op deze manier kan het lek opgespoord worden en zeer gericht hersteld worden, zonder overbodig breekwerk.