Ontstoppingen

Bij een verstopte afvoerbuis, verstopte riolering of verstopte wc, komt V&V ontstoppingen ter plaatse en gebruik ik mijn gespecialiseerde hogedrukmachine om de verstopping te verwijderen. Dit gebeurt met hoge waterdruk in combinatie met spiralen of mechanische veren. In veruit alle gevallen kan het probleem verholpen worden zonder breekwerk en zonder vuiligheid.

Gebruik bij een verstopping zelf geen chemische producten, hiermee kan u uw afvoer en leidingen beschadigen, met breekwerk tot gevolg.

Om tijd en geld te besparen is het een goed idee om zelf op voorhand na te gaan waar zich uw septische put en/of toezichtsputten bevinden.

Onze uitrusting

Wij zijn uitgerust met het modernste gereedschap, zodat ontstoppingen van uw riolering zeer snel kunnen gebeuren. Reiniging en ontstopping van buizen aan de hand van hoge druk zijn voor V&V ontstoppingen alledaagse bezigheden zodat we steeds zorgen voor een goede AFLOOP!

Onze regio

Omdat wij dagelijks aan het werk zijn in Aarschot, Rillaar, Langdorp, Scherpenheuvel, Diest, Veerle, Hulshout, Ramsel, Westerlo, Heist-op-den-Berg, Lubbeek en ruime omgeving, kunnen wij normaal gezien de dag zelf nog bij u langskomen om uw verstopt toilet, verstopt bad of verstopte keukenafvoer te ontstoppen.

Klik op prijslijst om onze transparante tarieven te bekijken. U komt bij ons niet voor financiële verrassingen te staan!
Uitrusting Uitrusting Uitrusting