Camerainspecties

Een camerainspectie kan uitgevoerd worden om beschadigingen en verstoppingen heel nauwkeurig op te sporen. Ook ingegroeide wortels, lekken, enz. kunnen zo opgespoord worden.

Een camerainspectie is zeer interessant om de juiste positie van een verstopping te lokaliseren. Zit de verstopping bijvoorbeeld in uw eigen afvoerbuis of in de rioleringsbuis van de stad of gemeente? Zo weet u onmiddellijk wie verantwoordelijk is voor het probleem.

Indien gewenst kan u na de camerainspectie een verslag verkrijgen waarin, op basis van de camerabeelden, duidelijk vermeld wordt welk probleem is vastgesteld en waar het probleem zich bevindt.

Dit is o.a. zeer handig in verzekeringskwesties. Bij het opstellen van een verzekeringsdossier staan wij u graag bij. U kan van ons een gedetailleerd verslag van de camerainspectie verkrijgen, ook nemen wij indien nodig telefonisch contact op met uw verzekeringsagent om mondeling het een en ander toe te lichten.

Soms is het handig om de camera kortstondig te gebruiken, bijvoorbeeld na een ontstopping om te zien of er niets is achter gebleven in de buis. Bij onduidelijkheid van de soort blokkage in de buis kan de camera ook even gebruikt worden om te beslissen of er al dan niet met hogedruk kan ontstopt worden. In deze gevallen wordt het gebruik van de camera aangerekend en geen volledige camerainspectie. (Zie prijslijst.)

Onze uitrusting

Om de oorzaak van hardnekkige verstoppingen te zoeken, kan een camera-inspectie nuttig zijn. Ook hier beschikken wij over de nieuwste technologieën omtrent camerainspecties.

Uitrusting Uitrusting